WIl jij extra geld verdienen met Instagram? Allesinsta helpt je daarbij. In deze blog ga ik je uitleggen hoe je begint met het promoten van bedrijven. Om te beginnen maak je een GRATIS account aan.

Stap 1: Maak een account aan op Allesinsta.nl

De allereerste stap is om een account aan te maken. Klik op “Meld je aan” en volg de stappen. Na het invullen van je gegevens ontvang je een bevestigingsmail. Druk op “confirm link” en je account is klaar voor gebruik. Je kunt jezelf ook aanmelden via Facebook of Google+

Stap 2: Voeg je Instagram account toe aan de marktplaats

Nu gaan we er voor zorgen dat klanten je ook echt kunnen vinden in onze marktplaats. Klik op de knop “Plaats je Instagram account” om te beginnen. Zet in de Titel je eigen instagram naam en na de ‘|’ het aantal volgers. Vervolgens kies je een categorie waarbij je Instagram account het beste past. In hoeveel dagen voer jij de promotie uit? Vul dit in bij levertijd.

Stap 3: Prijzen toevoegen

Ik denk niet dat je een gratis promotie wilt uitvoeren, daarom is het belangrijk om prijzen toe te voegen. Om een goede prijs te bepalen kun je kijken naar wat je concurrenten doen. Bij Start prijs voer je je minimale bedrag in dat je vraagt, bijvoorbeeld voor een story van 1 uur. Later leg ik je uit hoe je extra prijzen toevoegt, bijvoorbeeld voor een story van 24 uur.

Stap 4: Plaats een geweldige Beschrijving

In deze stap is het belangrijk om je klant over te halen, dit is namelijk wat je klant gaat zien! Bedenk goed, waar is je account nou echt bijzonder mee? Wat is je doelgroep? en hoeveel mensen krijgen een story of post te zien?Leg ook goed uit wat je klant precies koopt als ze de start prijs betalen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je prijzenlijst hier in te vullen. Bijvoeglijke naamwoorden doen het ook vaak ook goed bij klanten. Dat is toch “geweldig”?

Stap 5: Afbeeldingen en video’s toevoegen

In de afbeeldingen kun je verschillende dingen doen. Je kunt je statistieken laten zien waarvan een klant wel bijna moet gaan kopen. Het is ook mogelijk om gewoon een logo toe te voegen. Het beste? Gewoon alle 2! je kunt namelijk 5 foto’s toevoegen. Dit is 5x meer kans dat een klant iets bij je gaat kopen. Je kunt ook een video van jezelf toevoegen, waarin je verteld wat je aanbiedt of doet. Dit kan met een youtube link, vimeo link of gewoon een mp4.

Stap 6: Extra prijzen toevoegen

Daar is het dan. Je biedt waarschijnlijk wel meer aan als een promotie van 1 uur toch? Ga naar het vakje “extra services” en klik op extra veld toevoegen. Voer hier een beschrijving in, bijvoorbeeld: Story: 24 uur. Naast het vakje om een beschrijving toe te voegen zie je dat je een prijs moet invullen. Hierbij is het belangrijk om te weten wat je start prijs was. Biedt je bijvoorbeeld bij de start prijs een promotie op de story van 1 uur aan voor €5 en je wilt dat het voor een story van 24 uur 15 euro kost, dan type je in dit veld 10 euro in. Die 5 euro betalen klanten namelijk zowiezo. Je start prijs + het bedrag wat je invoert is het totaal bedrag.

Stap 7: Tags toevoegen

Tags werken net als hashtags. Waar wil je op gevonden worden? Vul dit in.

Stap 8: Openings bericht

Als een klant contact met je opneemt, ontvangt hij een openingsbericht automatisch. Vul hier dat bericht in. Dit kan zoiets zijn als: Ik kom zo snel mogelijk bij je!

Stap 9: Vergeet niet op opslaan te klikken

onderaan de website staat de opslaan knop. Zodra je hierop hebt geklikt komt je advertentie online te staan.

Stap 10: Geld verdienen

Nu is het de taak van Alles insta om klanten te vinden. Je kunt natuurlijk ook een beetje helpen door de link in je biografie te plaatsen.


Ik hoop dat ik je hierbij goed heb geholpen. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons mailen op contact@allesinsta.nl